sâmbătă, 28 mai 2016

Cu trei pumni de anabolizante iau medalie la Rio!



           Se pare că l-au prins cu mâţa-n sac pe Bute. De fapt ce mâţă-n sac?!? Nu-i sugestiv…  Cu mâţa-n farfurie şi cu blană printre măsele sună parcă mai bine. L-au depistat (în)dopat bine cu delicatese. Boabele (a nu se citi babele sau Doamne fereşte boabe de mazăre) l-au pus la pământ. L-au făcut KO! Se numără se pare cel puţin doi ani. Sper să fie o greşeală.  Altfel pun pariu că Bute iese la pensie după numărătoare. Dopajul ăsta în serie şi în grup îmi oferă prilejul afirm că sportul fără anabolizante este precum femeia fără barbă la homosexuali. Fără barbă, mustaţă sau un pic de tulei. Deci plată şi urâtă. Dacă-i aşa… nu-i trăire. Nu-s condiţii pentru ridicarea tostesteronului şi a andrenalinei. Fanii sportului de ani buni aplaudă anabolizantele. Performanţa înseamnă un pumn de boabe pe zi şi un personaj cu cap paralelipipedic sau piramidal. Un ipochimen straniu, un amestec de doctor, vraci de vrăjitor expert în toate. Un alchimist medicinal sau ce-o mai fi. Unul care face abracadabra cu eprubetele şi cu substanţele alea şi te face campion mondial. Ăştia-s adevăraţii campioni. Nu bunăoară Messi sau Kliciko. Sau Djokovici. Care nici usturoi n-a mâncat nici sfecla nu-i miroase. Merge precum ştergătoarele la parbrize. Constant ca robotul. Fără accidentări. O sută, două de meciuri pe an şi pe sportivii ăştia ca el nu-i supără nici măcar apa de la genunchi. Muşchi de fier. Hai băăăăă…&%[!?*#¤=))/&¤#”! în mă-sa de treabă. Doar nu s-a împreunat bunică-sa cu extratereştrii. Pe mine de mă strigă cineva şi mă întorc brusc pe călcâie fac întindere. Cu anabolizante însă cred că am şanse să ajung la Rio. Umflu şi vreo medalie…

          Vraciul lui Bute a fost Herredia. L-au mai prins pe vraci cu chimicale pentru oameni. Mărturisea Herredia prin 2008: eram un fel de antrenor, găseam alături de sportiv ce anume i se potrivea corpului sau şi probei pe care o practica. (…) Pentru sume mici le dădeam anabolizante de pe stradă, pentru zeci de mii de dolari le dădeam substanţe de cea mai bună calitate. Adică ai verzişorii te face nenea BMW cu cai putere gârlă, n-ai biştarii te face nenea de-o gloabă. De un măgar putere. Bine-i şi aşa… Doamne fereşte, de te aleargă vreun vecin să te binecuvânteze cu toporul te prinde când o zbura porcul cu mătura-n gură.  Deci în sport ori ai bani de avion ori de vreo coptură de Dacie fără roţi tot anabolizante mănânci. Cred că Bute n-a avut lovele. Noi românii suntem săraci şi aici.Cumpărăm cârnaţ ce miroase a chimicale de la o poştă. Nu sunt bani de restaurante şi caviar.  

          Herredia ăsta este mai prost ca Moş Crăciun… Pe Moş nu l-a prins nimeni.  Pe ăsta da! Uite frate la ruşi. Nu-i prinde nimeni. Grigori Rodcenkov, fost președinte al laboratorului antidoping rus, s-a tirat în SUA. Pârâcios Grigori ăsta zice că la Soci, în 2014, sportivii ruși s-au îndopat cu anaboale. Supervizaţi de Sfânta Moscovă și de pioasele servicii secrete. Au jmanglit astfel 15 medalii olimpice. Iar se oftică Putin pe mine că scriu rău de rusnaci. Tot de ei. Îl pierd ca cititor. Hai că zic şi de englezi. Săptămânalul The Sunday Times l-a făcut de popa-prostu’n cucu gol pe mediculul-vraci Mark Bonar. Mai fraier ca Baba Cloanţa, Bonar s-a autodenunţat cum că are o listă de "clienţi secreţi". A scuipat în gura presei peste 150 de nume. Fotbalişti de la Arsenal, Chelsea sau Leicester City. Zâmbind ca idiotu’n oglindă la camera ascunsă, Bonar  a ţinut un discurs demn de Nobel despre "colaborări" cu toată lumea sportului. Nici americanii nu-s mai breji. S-a dovedit că Victor Conte băga un fel de piramidoane şi aspirine în sportivii americani de se căcau ăştia cutii de plastic şi se înfunda WC-ul. Şi atunci îmi veniţi cu exemplele de la noi, din box, de la kaiac-canoe, de la atletism etc. ca să îmi pun cenuşă’n cap. Îşi pune naiba. Bute a picat şi el pe mâna unui cârpaci, corigent la chimie. De era unul olimpic la chimicale îl mai prindea cineva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu