duminică, 1 mai 2016

Polițiștii sunt un fel de șobolani…


       … a decretat deputatul Cătălin Marian Rădulescu. Toată țara a sărit cu gura pe el. Eu nu! Țin cu el săracu... Cea făcut alesul poporului și mândria neamului? A scris un mesaj nevinovat pe facebook . Individul a promis că va pune gând rău în parlament tuturor spurcatelor de radare formate din echipaje de Poliţie. Care trebuiesc desființate prin lege. Îi sunt antipatice. Deși lumea zice de parlamentari că-s nesătui, ăsta recunoaște că s-a săturat.  Mai mult a realizat că și românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor.
         
          Bă fraților, pe cuvânt că sunteți imposibili… Că i-a făcut pe milițieni șobolani. Mare scofală! Și șobolanii sunt animăluțe. Ordinare! Sunt vietăți. Dacă zicea de polițiști că sunt tigri sau lei mai vocifera careva ceva? Catălin se uita pe Discovery și a confundat animăluțele. Una peste alta de când deputatul nu poate iniția legi? Când face omul treabă săriți cu gura pe el… Dacă freca menta prin parlament (mă rog… ziceam și eu menta că ce altceva să mai frece?) ca până acum era mai bine? Așa aveau cu toți de lucru. Își motivau existența biologică.
       
          În plus Rădulescu a pus degetul pe rană. Polițiștii sunt buba bugetului și consumatorii de bani. Nu-i convine deputatului nostru, ros în genunchi și rupt în fund sau invers, să dea din leafa lui mizeră unora care se lăfăie în euro. Când am citit asta cu având salarii din banii noştri ai românilor mi-a dat lacrimile. Sunt mai sentimental… Când aud câte unul d’ăsta că moare de grija mea automat mă îneacă plânsul. Da și asta cu mita, şpaga şi abuzurile este emoționantă. Pentru conformitate precizăm că deputatul, spălat la zi prin urechi și nu doar când plouă, aude la ştiri cum sunt reţinuţi, anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri. Preacuviosul a prins preacinstitul (preacinstiții) cu mâța-n sac. Oricum o să-l propun pe Rădulescu patriarh pe viață. Merită! Are fapte.
        
         Parlamentarul este obișnuit cu judecata și cu tribunalul. Era să cadă în pârnaie (a se citi să pice la zdup-n.a.) acuzat de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi dare de mită. A luat un an şi jumătate de facultate. Cu suspendare. Deci poate să mai stea prin parlament. Cum naiba să îți placă polițiștii, legea și legile? Nici un abuz nu mai poți în țara asta. Nici măcar la volan. Cătăluțăăăăăă... îmi ești grozav de simpatic. Le zici inteligent! Se vede că ai opt clase. Baftă la BAC din partea mea. Dacă nu merge cu mita îți sau gratis meditații la istorie. Numa să nu zici rău și de profesori. Mucles că o rezolvăm noi…
        
          Națiune română nu mai da cu paru în deputat! Trebuie să ții cont și de faptul că omul are un dinte contra ăstora cu legea. Tot cu el au ce au. Parlamentarul a colecționat vreo 40 de sancţiuni. Pentru reguli de circulație. L-au acuzat pe nedrept că a fost sub influenţa băuturilor alcoolice. Doamne iartă-mă! A băut pe banii lor?  A făcut Poliția cinste pe de gratis? Atunci?!? De trei ori  a condus cu permisul necorespunzător. Păi ce? Este mult de trei ori? Nu-s sute… Nici măcar zeci! Și acum cred că are permisul corespunzător. Cert este ca ați sărit pe bietul om și l-ați făcut troacă de porci, de măgari și de alte păsări. L-ați speriat. S-a speriat sărăcuțu că pierde voturi. A postat sâmbăta pe facebook și deja duminica nu mai era nimic. Mesajul a murit. S-a dilite. S-au dilit și ei încet, încet…  Nu contează. Tot ei ne conduc. Cât despre mine, trebuie să dau o soluție. Mă gândesc că dacă se scapă cu stricnină de șobolani, nu văd de ce le-ar face rău polițiștilor. Deci domnu deputat dă legea cu stricnină pentru radare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu