sâmbătă, 18 iunie 2016

Veşti bune pentru zoofili: amorul cu oaia, capra sau vaca este permis în Canada!



      Iubitorii de animăluţe au învins. Adică iubăreţii! Presa zice că în Canada a fost legalizat sexul cu animale. Măi să fie! Asta da dragoste pentru animale. Aş paria că judecătorii buclucaşi şi-au înşelat consoartele cu toate vacile comunale. Poate şi cu boi, dacă onorabilii judecători sunt un fel de zoofili pe invers. I-au necinstit pe bieţii patrupezi. I-au sedus şi abandonat. În fine... Nu pot accepta că toţi sunt perverşi. Şi adulteri. Şi în acest caz trebuie legalizată căsătoria. Avem precedente… Conform site-ului  www.animalzoo.ro/ în Sudan, în 2006, domnul Tombe a fost prins la capra vecinului. Flagrantul s-a încheiat cu nuntă. Capra nu a rămas de ruşine în sat. Cu onoarea nereperată. A ajuns la casa ei. Ngurah Alit din Bali a păţit-o mai rău. A luat de soţie o vacă în 2010. Prins şi el prin vecini cu pantalonii în vine şi cu gânduri necurate. Ce să mai facă? Te-ai distrat bă Ngurah? Ia-o de nevastă. O vacă nu strică pe la casa omului. Nu m-a chemat la nuntă. Dădeam şi eu cinste. Poate-i năşeam. Emily Mabou din Ghana, s-a căsătorit cu animalul ei de companie. La 39 de ani s-a gândit că este timpul să se cuminţească. Să-şi pună pirostriile. Din partea mea casă de piatră. Fii fericită dragă Mabou. Parcă mai bine îţi stătea totuşi cu un bou. Chestie de gust… Mai sunt şi alţi familişti. Uwe Mitzscherlich din Germania s-a căsătorit cu o mâţă, astralianul Joseph cu căţeluşa sa Honey… Deci sunt destui. Grădina lui Dumnezeu este mare. Încăpătoare.


       Iubăreţi de animale aveţi de la mandea câteva sfaturi. Gratis. Fiţi atenţi: îţi face cu ochiu nurii unei capre? Nu sta ca prostu. Fii bărbat! Pui mâna pe coasă, tai şi tu un buchet frumos de trifoi şi alergi fericit la jună. Plin de sentimente, cu inima în palmă, vibrând de emoţie, timid precum un ginerică, o combini pe surată întru chemarea naturii. Pac, pac! Şi eşti în al nouălea cer. Avantaje multe. Trandafirii sunt mai scumpi. Plus vrăjeala de Buftea... plus cadourii... La scroafe este mai dificil. Urzicile-s mai peste mână. Este dificil să faci un buchet. Iar scroafele astea mănâncă ca porcii. Nici nu se uită la tine, când este de haleală. Nu te bagă-n seamă. Te simţi singur. Singurătatea în doi este sfâşietoare. Dacă sentimentele nu-s împărtăşite, dă-o încolo de empatie. Fii practic. Iei scroafa, o duci acasă şi când îmbătrâneşte şi nu mai ţine la hârjoneală o tai naibi. O faci şuncă şi cârnaţi. Fă-ţi amanta caltaboş sau tobă şi vei vedea ce se întâmplă. Nu poţi! Te bagă la bulău pe viaţă. Cu scroafa este altceva. Face figuri că-i obosită… Sângerete! Cu căţelele trebuie să fii atent. Să fie fidele. Astea-s cam zurbagii. Cum ai plecat la muncă, ţuşt la vecinu. Bine… nu toate-s la fel. Aici recomand prudenţă. Să nu vi se aprindă călcâiele stimaţi zoofili după vreun pitbull. Sau rottweiler. Dragostea să nu fie oarbă. Cine ştie ce le apucă. Se supără şi rămâi fără de instalaţie cât ai zice peşte. Faci pipi prin furtun. Doamne fereşte! După faptă degeaba schelăie de părere de rău. Oile le recomand poligamilor. Te faci cioban. Discoteca (mă rog.. clubul!) este după tine. Ai chef de distracţie… ai distracţie! Cu două, cu trei sau cu toată turma. La găini şi raţe nu ştiu ce sfaturi să dau. De îţi pică cu tronc ditamai găina, trebuie oricum să înveţi să cânţi precum cocoşu. Dimineaţa este mai greu cu urcatul pe gard şi strigatul din toţi rărunchi. Cu un cucuriguuuuuuuu sănătos ai făcut-o praf. Se pune ceasu să bârâie şi la cinci dimineaţa eşti pe casă.  

        Pentru o dragoste pură trebuie să ştii şi legile. În Washington este legal să faci sex cu animale sub 18 kilograme. Deci să nu fie grase. Zoofili să fiţi atenţi cu mâncarea la astea care-s la limită. Sare pe 20 de kile şi te bagă-n puşcărie. În Florida, este interzis să faci sex cu un porc spinos.Probabil pentru protecţie. Or fi ei atrăgători, dar cu americanii nu te joci. Nu vă sfătuiesc Dacă vă nimeriţi prin Minnesota, aveţi grijă. Nu puteţi face sex cu un peşte viu! Atenţie! Cu peşti morţi nu-i interzis. Deci vă cumpăraţi undiţă şi ciocan. Aţi prins ştiuca, o mierliţi cu ciocanu şi după vă puteţi destrăbăla în voie. În Utah este perfect legal să faci sex cu animale atât timp cât nu plăteşti pentru asta. Protejează moralitatea animalelor. Ce vreţi? Prostituţie zoofilă? Peşti de animale? În Liban, bărbaţii au voie să facă sex cu animalele, dar numai dacă acestea sunt de sex feminin. Pedeapsa pentru sex cu un animal mascul este moartea. Asta îmi place mie la musulmani. Sunt conservatori. Interzic relaţiile nefireşti. Nu se poate mascul cu mascul. Bogdaproste că doar bărbaţii au drepturi. Acolo-i raiul zoofililor. Zoofilele să caute alte raiuri. Oricum, baftă în dragoste…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu